Verzenden & retourneren

Voor het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van diverse postorderbedrijven. Nadat uw bestelling is geplaatst zullen wij binnen een aantal dagen uw bestelling verzendklaar maken en indien uw pakket is verzonden zullen wij u daarover inlichten en een trackingscode sturen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Voor de verzendkosten hanteren we de volgende regels:

We betalen de verzendkosten voor je retourzending als een van de volgende zaken van toepassing is op je bestelling:
1. Je hebt een artikel ontvangen dat je niet hebt besteld.
2. Het bestelde artikel is defect en je meldt dit binnen de zichttermijn.
3. Je hebt een artikel bij ons besteld vanwege onjuiste productinformatie op de website.

Je betaalt zelf de verzendkosten voor je retourzending als een van de volgende punten van toepassing is op je bestelling:
1. Je meldt een defect buiten de proefperiode.
2. Je bent niet tevreden met een artikel.
3. Je hebt per ongeluk het verkeerde artikel besteld.

Als je als consument gebruikmaakt van je herroepingsrecht, hoef je alleen de kosten voor het retourneren van het artikel te dragen. We raden je aan om artikelen altijd met Track & Trace of aangetekend te retourneren. Als je pakket onderweg zoekraakt door een verzenddienst, zijn wij niet aansprakelijk.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. U kunt gebruikmaken van het formulier "Herroeping / retour" welke u kunt downloaden door hier te klikken. 


Hartelijk dank voor uw medewerking.

RovanSports.nl
Wilhelminaweg 14
3253 BW OUDDORP ZH
M. 06-31375007
E. [email protected]

KvK nummer:  56483368
BTW nummer: NL852147387B01